Tandervej 6A, 8320 Mårslet

PROJEKTEJENDOM MIDT I MÅRSLET MED MULIGHED FOR OPFØRELSE AF CA. 500 M² BOLIG- OG ERHVERV

Erhvervsejendom, hvor der kan opføres ca. 500 m² bolig- og eller erhverv i henhold til tidligere byggetilladelse.

Ejendommen er beliggende centralt i Mårslet og har et grundarealet på 743 m².

På ejendommen forefindes en rødstensbygning med eternittag, der er opført i 1962 og om-/tilbygget i 1976 samt et udhus på 28 m². Den nuværende bygning anvendes til advokatkontor, men har tidligere været anvendt til bl.a. Brugs og bank.
Mårslet er et attraktivt og naturskønt område syd for Aarhus. Med såvel bybussen som Letbanen er der gode offentlige transportmuligheder.
Bybussen holder lige ved døren og der er ca. 200 meter til Letbanestationen. Mårslet byder på alle de faciliteter en provinsby skal have, så som skole, idrætsanlæg, daginstitutioner, indkøb (Superbrugsen, Rema og bager), læge, tandlæge, fysioterapeut m.m.

Mårslet er beriget med dejlige grønne områder samt et stisystem, der bl.a. fører dig ud til Vilhelmsborg skov. Skoven er kendt for sine mange naturskønne stier, oplagt til løb, mountainbike eller blot en opfriskende gåtur.

I henhold til såvel byplanvedtægten som kommuneplanens rammebestemmelser må området anvendes til bolig- og erhvervsformål.
Etageantal: 1 ½
Bygningshøjde 8 ½ m
Min. grundstørrelse 300 m²

Sælgers projektmateriale kan medfølge ligesom jordbundsundersøgelse foreligger. I henhold til det foreliggende projektmateriale er der projekteret med 300 m² erhverv i stueplan, der er opdelt i 3 enheder á 100 m² samt 3 lejligheder/kontorer á 70 m² på 1. sal.

Yderligere specifikationer kan rekvireres hos BROHOLM BOLIG & ERHVERV.

Der tages forbehold for mellemsalg.